Keresztény, Konzervatív, Polgári

Keresztény, Konzervatív, Polgári

0. Alapok

melyben előadatik, hogy miről is lészen szó ehelyütt.

2015. február 27. - KeKoP

Blogírásba kezdek. Úgy érzem itt az ideje, hogy gondolataimat a nagyvilág elé tárjam. Régóta fontolgattam már ezt a tervet, de valahogyan még nem vitt rá a lélek. Most nekivágok.

Az írások témája világlátás, közélet, politika, társadalom, kultúra lesz. Egyrészt szeretném viszonylagos rendszerezettséggel bemutatni a nézeteimet a világról, másrészt szeretnék reflektálni a világ folyására és természetesen hazánk közéleti eseményeire. Tehát az írások alapvetően ezen két fősodorba tartoznak majd, de ezek mellett egy harmadik ágat szeretnék fenntartani „egyéb” kategóriának. Megvannak az ötleteim erre is, de egyelőre nem szeretnék erről többet.

A bejegyzések teljesen rendszertelenül fognak érkezni. A szövegeket nem fogom sokat szerkesztgetni, stilisztikailag lehetnek majd kisebb-nagyobb döccenők, gépelésem elég rossz, így elütések is lesznek.

 

Magamról.

Nevemet és egyéb személyes adataimat egyenlőre mindenképpen szeretném inkognitóban tartani. Kezdetnek legyen elég annyi, hogy családos, gyermekes vagyok, valahol a társadalom középső harmadában foglalok helyet.

 

Keresztény, Konzervatív, Polgári

Nem hiszem, hogy egy politikáról, közéletről szóló blog beköszönőjében túlságosan sok magyarázatra szorul ez a három kifejezés, amely meghatározza világszemléletemet. Részletesen esik majd szó mindegyikről. Egy azonban biztos: nincsen nálam a „bölcsek köve”. Saját világnézetemet senkire nem szeretném ráerőltetni, ha annyi hatás lesz, hogy néhányan elgondolkodnak a felvetett problémákon, akkor már elérte a célját a blog. Ha esetleg valakinek még segít is megérteni néhány jelenséget, problémát, annak különösen örülni fogok. Minthogy annak is, ha esetleg valakit felbosszant az írásom.

 

Kommentek

Örömmel veszem, ha valaki veszi a fáradtságot és hozzászól az írásaimhoz bármilyen „irányból” teszi is azt. Viszont arra kérem, hogy ezt kulturált formában tegye.

A bejegyzés trackback címe:

https://kekop.blog.hu/api/trackback/id/tr307226825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása