Keresztény, Konzervatív, Polgári

Keresztény, Konzervatív, Polgári

Horn szobra

2015. szeptember 15. - KeKoP

Ma az Európa Parlament székházában Jean-Claude Juncker bizottsági elnök Horn Gyula szobrának felavatásán az alábbiakat mondta: „nagy ember, nagy magyar, nagy európai volt, legyenek rá büszkék a magyarok”.

 

Ha Horn európai, akkor én nem akarok az lenni.

Ha Horn magyar, akkor én nem akarok az lenni.

Ha Juncker úgy gondolja, hogy Hornra az 1956-os szerepe ismeretében valóban igazak szavai, akkor minden tekintetben alkalmatlan posztjára (ezer más miatt egyébként is alkalmatlan, de emiatt nem demokrata és nem európai) és nem akarom őt a politikában látni.

Ha Juncker konzervatív, jobboldali, akkor én nem akarok az lenni.

Ha Juncker az Eurótpai Néppártot képviseli, akkor nem akarom, hogy az Európai Néppárt jelen legyen az európai közéletben.

Ha Juncker az Európai Unió legfontosabb vezetője, akkor én nem akarom, hogy Magyarország tagja legyen ennek a szervezetnek.

Ha Hornnak szobra lehet az Európa Parlamentnek, akkor nem akarom, hogy Magyarország oda képviselőket küldjön.

Ha Magyarországot csak ennyire hajlandóak megismerni az Európai Unió vezetői, akkor nem akarom, hogy Magyarország tagja legyen az Európai Uniónak.

Ha Magyarországot az Európai Unióban annyira tisztelik, mint Juncker, akkor nem akarom, hogy Magyarország tagja legyen az Európai Uniónak.

Ha az ún. „európai értékek” arról szólnak, hogy egy tömeggyilkos párt és rezsim egykori vezetőjének állítunk szobrot, akkor nem akarom az európai értékeket magaménak vallani.

Ha Junckernek (és rajta keresztül az Európai Uniónak) annyit jelent Magyarország, hogy Hornnak szobrot állítanak, akkor nem akarom, hogy Magyarország tagja legyen az Európai Uniónak.

Ha az Európa Parlamentben jelen lehet egy bármilyen kommunista (náci, fasiszta) szobra, akkor nem akarom, hogy Magyarország tagja legyen az Európai Uniónak.

 

És még legalább tízezer indokot tudnék felhozni, amiért engem, magyar, konzervatív, keresztény, polgári értelmiségit vérig sért ez a dolog, mert remekül megmutatja, hogy az Európai Unió nem más, mint egy elképesztő méreteket öltő bűnszervezet, amely saját hangoztatott „értékeit” bármikor bármennyire szembeköpi, saját tagállamai, azok állampolgárai ellen bármikor bármilyen mértékben képes fellépni. Ha ez nem változik, akkor az Európai Unió fel fog bomlani maga alá temetve saját tagállamait és azok polgárait, saját kultúráját. Európának vége lesz és a „szép, szürke egyenhamu” félhold alakban. De nem is lesz kár érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://kekop.blog.hu/api/trackback/id/tr267791182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása